外语教育网

登录/注册

四六级
试题
六级试题

2017年12月英语六级考试真题答案(卷三)

2017-12-16 21:48    外语教育网整理

The pacific island nation of Palau has become home to the sixth largest marine sanctuary in the world. the new marine reserve.Now the largest in the pacific, will 26 no fishing or mining.Palau also established the world's first shark sanctuary in 2009.

The tiny island nation has set aside 500,000 square kilometres-80 percent-of its maritime 27 ,for full protection that' s the highest percentage of an 28 economic zone devoted to marine conservation by any country in the world. the remaining 20 percent of the palau seas will be reserved for local fishing by individuals and small-scale 29 fishing businesses with limited exports.

"island 30- have been among the hardest hit by the threats facing the ocean, "said President Tommy Remengesau jr. in a statement. "creating this sanctuary is a bold move that the people of Palau recognise as 31 to our survival. we want to lead the way in restoring the health of the ocean for future generations.

Palau has only been an 32 nation for twenty years and has a strong history of environmen-tal protection.it is home to one of the worlds finest marine ecosystems, with more than 1, 300 species of fish and 700 species of coral.

Senator Hokkons Baules lead 33- of the Palau National marine sanctuary act, said the sanctuary willhelp build a 34 future for the palauan people by honoring the conservation traditions of our past". these include the centuries-old custom of"", where leaders would call a temporary stop to fishing for key species in order to give fish 35 an opportunity to replenish(补充).

A)allocate I)permit

B)celebrities J)secure

C)commercial K)solitary

D)communities L)spectacle

E)essential M)sponsor

F)exclusive N)stocks

G)independent O)territory

H)indulge

Data sharing: an open mind on open date

[ A] It is a movement building steady momentum: a call to make research data, software code and experimental methods publicly available and transparent. a spirit of openness is gaining acceptance in the science community, and is the only way, say advocates, to address a'crisis' incience whereby too few findings are successfully reproduced. furthermore, they say, it is the best way for researchers to gather the range of observations that are necessary to speed up discoveries or to identify large-scale trends.

[B] the open-data shift poses a confusing problem for junior researchers. on the one hand,the drive to share is gathering official steam. since 2013, global scientific bodies have begun to back politics that support increased public access to reseach.on the other hand,scientists disagree about how much and when they should share date,and they debate whether sharing it is more likely to accelerate science and make it more robust, or to introduce vulnerabilities and problems.as more journals and make it more robust,or to introduce vulnerabilities and problems.as more journal and funders adopt data-sharing requirements, and as a growing number of enthusiasts call for more openness, junior researchers must find their place between adopters and those who continue to hold out, even as they strive to launch their own careers.

[C] one key challenge facing young scientists is how to be open without becoming scientifically vulnerable. they must determine the risk of jeopardizing a job offer or a collaboration prosal from those who are wary of-or unfamiliar with -open science. and they must learn How to capitalize on the movement's benefits such as opportunities for more citations and a way to build a reputation without the need for conventional metrics, such as publication in high-impact journals.

[D] some fields have embraced open data more than others. researchers in psychology, a field rocked by findings of irreproducibility in the past few years, have been especially vocal sup-porters of the drive for more-open science.A few psychology journals have created incentives to increase interest in repar open science. a few psychology journals have created incentives porters of the drive for me lucible science -for example, by affixing an",badge to articles that clearly state where data are available. according to social psychologist brian nose executive director of the center for open science, the average data-sharing rate for the journal Psychological science, which uses the badges, increased tenfold to 38% from 2013 to 2015.

[E] funders, too, are increasingly adopting an open-data policy .several strongly ergement,and some require,a date-management plan that makes data available .The us national science foundation is among these, some philanthropic (慈善的) funders, including the bill Gates foundation in seattle, washington, and the wellcome trust in london, alopen data from their grant recipients.

[F] but many young researchers, especially those who have not been mentored in open science .are uncertain about whether to share or to stay private.Graduate students and postdoes,who often are working on their lab head's grant may have no choice if their supervisor or another senior opposes sharing.

[G] some fear that the potential impact of sharing is too high, especially at the early stages of a career." Everybody has a scary story about someone getting scooped(被抢先),” says new York university astronomer david hogg. those fears may be a factor in a lingering hesitation to share data even when publishing in journals that mandate it.

[H] researchers at small labs or at institutions focused on teaching arguably have the most to lose when sharing hard-won data. ""with my institution and teaching load, i don't have postdocs and grad students", says terry mcglynn, a tropical biologist at california state university,Dominguez hills. "the stakes are higher to share data because it's a bigger fraction of hats happening in my lab.

[I] researchers also point to the time sink that is involved in preparing data for others to view.Once the data and associated materials appear in a repository(存储库 ), answering questions and handling complaints can take many hours.

[J] the time investment can present other problems. in some cases, says data scientist karthik Ram, it may be difficult for junior researchers to embrace openness when senior colleagues many of whom head selection and promotion teesht ridicule what they may view as misplaced energies. "i've heard this recently -that embracing the idea of open datad code makes traditional academics uncomfortable, "says ram. "the concem seems to be that open advocates don't spend their time being as productive as possible."

[ K]an open-science stance can also add complexity to a collaboration. kate ratliff, who studies social attitudes at the university of florida, gainesville, says that it can seem as if there are two camps in a field-those who care about open science and those who don't . " there a new area to navigate-'are you cool with the fact that i'll want to make the data open?'-when talking with somebody about an interesting research idea, "she says.

[L] despite complications and concerns, the upsides of sharing can be significant. for example,when information is uploaded to a repository, a digital object identifier(DOI)is assigned.

[M] Scientists can use a DOT to publish each step of the research life cycle, not just the final paper. In so doing, they can potentially get three citations- one each for the data and software.in addition to the paper itself. and although some say that citations for software or data have little currency in academia, they can have other benefits.

36 M

根据M段最后一句可以得出答案。

37. G

根据G段最后一句可以得出答案。

38.D

根据D段A few psychology journals have created incentives to increase interest in repar open science.可以得出答案。

39. A

根据A段第一句可以得出答案。

40. C

根据C段最后一句可以得出答案。

41. M

根据M段第一句可以得出答案。

42. B

根据B段第一句可以得出答案。

43.L

根据L段最后一句可得得出答案。

44.I

根据I段最后一句可以得出答案。

45. F

根据F段最后一句可以得出答案。

Section A

26. I) permit

permit no doing不允许做。

27. O) territory

maritime territory领海。

28. F) exclusive

an exclusive economic zone 一个专属经济区。

29. C) commercial

commercial fishing businesses商业捕鱼的企业。

30. D) communities

社区。

31. E) essential

essential to our survival 对我们的生存至关重要。

32. G) independent

an independent nation一个独立的国家。

33. M) sponsor

赞助者;主办者;保证人。

34. J) secure

a secure future 一个安全的未来。

35. N) stocks

存储。

paasage 1

第一句:in the beginning of……

46.【答案】A

【解析】文章第一段倒数两句可以看出答案。

47.【答案】D

【解析】文章第二段可以得出答案。

48.【答案】B

【解析】文章第三段可以得出答案。

49.【答案】A

【解析】倒数第二段可以得出答案。

50.【答案】B

【解析】文章最后一段可以得出答案。

passage 2

第一句:our world now……

51.【答案】D

【解析】文章第一段可以得出答案。

52.【答案】B

【解析】文章第三段可以得出答案。

53.【答案】B

【解析】文章第四段可以得出答案。

54.【答案】A

【解析】文章第六段可以得出答案。

55.【答案】A

【解析】文章倒数第二段可知。

翻译

青海湖位于海拔3205米、青海省省会西宁以西约100公里处,是中国最大的咸水湖,面积 4317平方公里,最深处25.5米。有23条河注 入湖中,其中大部分是季节性的。百分之八十 的湖水源于五条主要河流。青海湖位于跨越亚 洲的几条候鸟迁徙路线的交叉处。许多鸟类把 青海湖作为迁徙过程中的暂息地。湖的西侧是 著名的"鸟岛",吸引着来自世界各地的观鸟 者。每年夏天,游客们也来这里观看国际自行 车比赛。

复制链接,粘贴给您的好友

复制链接,在微信、QQ等聊天窗口即可将此信息分享给朋友
取消 复制链接

相关资讯

返回顶部